Top Menu - Swedish

Sustainable in every detail
Future Generations!

Repairs

Vårt mål är att erbjuda hållbara produkter av högsta kvalitét som håller länge. Vi vill skapa favoritplaggen du alltid vill använda när du öppnar garderoben och har mängder med härliga minnen till.  Men oavsett hur mycket vi än strävar efter att hålla den allra bästa kvalité på våra produkter så händer det att ett plagg tappar en knapp, behöver laga en sprucken söm eller slits – kontakta då oss så hjälper vår reparationsservice dig att förlänga livslängden dina produkter ytterligare.

Alla vinner på det! En av de viktigaste sakerna för att minska miljöpåverkan är att använda de saker vi har så länge det bara går. Därför erbjuder vi reparationsservice där vi står för kostnaden hos din lokala skräddare. Behövs det reservdelar kan vi skicka det till den lokala skräddaren. Om du har ytterligare plagg från andra märken så rekommenderar vi att man kontaktar sin lokala skräddare direkt för att få hjälp.

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

End of life

Har du efter år av trogen tjänst tillslut tvingats acceptera att ditt plagg inte längre går att rädda så finns det flera alternativ att välja på för att ge ditt plagg nytt liv igen. Då kan du enkelt skicka ett mail till oss så postar vi ut ett portofritt kuvert som du kan sända tillbaka. Vi återvinner då ditt plagg så att miljöpåverkan hålls så låg som möjligt.

Men går plagget fortfarande att använda och du av någon annan outgrundlig anledning skulle behöva göra plats i garderoben så rekommenderar vi dig att skänka det till närmaste second hand insamling för att på så sätt ge plagget fortsatt liv och samtidigt ge ett bidrag till välgörenhet.

btt