Top Menu

F.A.Q’s

In case you need further information

Produkter

När kommer era produkter?

Vi arbetar just nu med att färdigställa vår första kollektion och hitta de bästa mest hållbara producenterna av olika material. Vår första kollektin kommer komma i november i år.

Var kan jag köpa era kläder?

Våra kläder kommer gå att köpas online på vår hemsida och på utvalda butiker i Sverige. Det kommer även gå att handla via crowdfouunding för att minska klimatpåverkan.

Hållbarhet

Hur miljövänliga är era kläder i jämförelse med andra märken?

Vi strävar efter att använda så lite kemikalier som möjligt genom hela processen för att minimera miljöpåverkan. Dessutom särskiljer vi oss från andra märken genom vår transparens i företaget. Vi redovisar alla material som används, hur de produceras, vilka fabriker de kommer från och vi ställer dessutom krav på våra leverantörer. Dina kläder är dessutom av högsta kvalitet och skulle något hända så hjälper vi dig mr än hjärna att laga eller åtgärda felet. När ett plagg slutligen har förbrukat sin livslängd så kan du såklart panta den.

Vi i Woolly Bear har visioner om en mer hållbar klädindustri.

Vill du veta mer så ta gärna direkt kontakt med oss direkt eller läs igenom våra leverantörsavtal och vår miljöpolicy.

Hur mycket skillnad gör man genom att handla hos Woolly Bear?

Varje gång du köper ett plagg från Woolly Bear lägger du din röst på en mer hållbar klädindustri och hjälper oss att kunna ställa ännu bättre krav. Vi har dessutom ambitionen att producera hållbara kläder som kan följa dig en livstid.

If you still dont find the answer…
Contact us
btt