Top Menu - Swedish

Sustainable in every detail
Future Generations!

#DetoxCatwalk

Skrivet av Erik Lindtorp

Kategori

 

I vårt mål att påverka marknaden mot ett mer hållbart mode, genom att vara ledande inom hållbarhetsområdet, så stöttar vi också andra organisationer som har liknande mål och kampanjer.

En sådan aktuell kampanj att hålla ögonen just nu är #DetoxCatwalk som @Greenpeace just nu driver. Här påverkar de företag att fasa ut miljöfarliga ämnen i sina produktionsled och att vara öppna med hur produktionen sker i deras leverantörsled, samt hur de hanterar de kemikalier de använt.

Woolly Bear står självklart bakom och stöttar detta initiativ. Vi är också här i framkant och har från början varit noga med att undvika material med farliga kemikalier. Vi är också mycket stolta över våra leverantörer och tar varje chans vi får att marknadsföra dem. Detta ger oss också den bästa typen av kontroll då våra kunder och likasinnade hjälper oss att utveckla varje led i produktionen.

Mer frånErik Lindtorp

Textilingenjören som blivit skolad i Borås och Hong Kong. Erik är motorn i gänget och är den som ser till att vi faktiskt har produkter att presentera. Han kan det ...

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Kommentera


btt