Top Menu - Swedish

Sustainable in every detail
Future Generations!

Cirkulär ekonomi

Skrivet av Erik Lindtorp

Kategori

Vad menar vi egentligen när vi pratar om cirkulär ekonomi eller ”Cradle to cradle”. Det är för oss begrepp som beskriver hur företag behöver arbeta om vi vill ha en beboelig planet för kommande generationer.

I en cirkulär ekonomi tillverkas produkter så att de är lätta att plocka isär och varje beståndsdel kan användas om och om igen. Allt som tillverkas och konsumeras ska kunna gå tillbaka till producenten som ska kunna producera nya varor av dem. Cirkulär ekonomi är ett nytt sätt att se på produktutveckling där man utgår från naturens processer och försöker se avfall som en näringsresurs.

Denna princip applicerar vi på i vår produktion och vi använder oss av ”Cradle to cradle” för att beskriva och styra vår produktutveckling så att varje plagg blir så hållbart som det kan från produktion till den dag det är dags att återvinna det.

Läs mer om vårt ansvarstagande HÄR

Connect with us

Press one of the icons here

 

Mer frånErik Lindtorp

Textilingenjören som blivit skolad i Borås och Hong Kong. Erik är motorn i gänget och är den som ser till att vi faktiskt har produkter att presentera. Han kan det ...

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Kommentera


btt